Programma 23 juni

  • 1

Programma 23 juni

Aanstaande zaterdag is het zover. Mijn challenge. Voor de actie, maar vooral voor mijn broer Nick Zuidema. Ik kan op deze speciale dag alle support gebruiken. De planning ziet er als volgt uit:

10:00 tot 10:30 kracht onderdeel bij het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG (vanaf de hoofdingang rechts achterin)

12:00 tot 17:00 fiets onderdeel op de wielerbaan van het Corpus Den Hoorn (Laan Corpus Den Hoorn 101 in Groningen) bij voorkeur mag er geparkeerd worden bij het Gasunie gebouw (concourslaan 17, Groningen).

18:00 tot 20:00 lopen met 50 KG bepakking. De start zal vanaf ingang noord gebeuren. Ik loop een ronde vanaf ingang noord via de buitenkant naar voren bij de hoofdingang. Via de andere zijde loop ik terug richting ingang noord.

Ik nodig jullie van harte uit op deze zeer speciale dag. Mijn actie is pas echt geslaagd als ik dit allemaal volbreng. Alle steun is dus welkom!!

Zie ik jullie komende zaterdag?


1 Comment

Tineke Weites

juni 22, 2018at 9:14 pm

Voor morgen, heeelveeel succes, Kanjer

Leave a Reply

Zoeken