Benefietwedstrijd SC Veendam

  • 0

Benefietwedstrijd SC Veendam

Vrijdag 8 juni stond de Benefietwedstrijd Regioteam –

“Oud” SCVeendam op het programma op Sportpark Ewensborg te Siddeburen.

Na een prachtige voorwedstrijd van KidsUnited tegen VVSiddeburen Jo-11 was de beurt aan het Regioteam en aan de boys van Veendam die speelden met o.a. oud spelers Erwin Buurmeijer, Angelo Cijntje, Patrick Lip, Bert Stokkingreef en Martin Drent. Deze lieten zien dat ze het spelletje duidelijk niet verleerd zijn. Ze schotelden een ruststand van 3-0 aan de bezoekers voor. Na de rust en wat spelerswisselingen ging de tweede helft van start. Hierin deed het Regioteam nog wat terug en Martin Drent mocht de laatste goal maken in deze prachtige wedstrijd. Eindstand: 1 – 4.

Een tijdje geleden zei er iemand tegen mij: “Robert, wat ik zo leuk vind is dat werkelijk iedereen in beweging komt. Letterlijk en figuurlijk”. Iedereen komt in beweging, gister avond kwam SC Veendam even weer tot leven en “in beweging”. Dit lukt mij natuurlijk niet zonder de geweldige hulp van mensen om mij heen. Dat raakt mij enorm en ben hier heel blij mee. Hopelijk krijgt Nick op één of andere nog een beetje mee wat er allemaal gebeurd.

Ik wil iedereen bij ,VV Siddeburen, die mee heeft gewerkt aan dit opnieuw prachtige evenement, foto in glas in Siddeburen voor het tenue van het Regioteam, Willem Molema die er was met het prachtige boek “De Eeuwige geest van De Langeleegte” en natuurlijk alle spelers die van beide teams hebben deelgenomen. Het was prachtig georganiseerd en ik heb er van genoten. In het bijzonder gaat mijn dank uit naar mijn oom Henk westers en goede vriend Erwin Buurmeijer!

Meer foto’s van dit prachtige evenement kunt u vinden op de volgende link:

http://www.eissolageman.nl/index.php/Niet-voor-Nicks-Regioteam-SC-Veendam-en-Kids-United-VV-Siddeburen-JO11

Wij weten nog niet wat de opbrengst is van de benefietwedstrijd. Zodra dit bekend wordt laten wij dit uiteraard aan jullie weten!!


Leave a Reply

Zoeken